Turkittomuuteen sitoutuminen kertoo yrityksesi arvomaailmasta

Fur Free Retailer -merkki on tuotu kansainvälisille markkinoille helpottamaan kuluttajia. Merkin avulla kuluttajat voivat valita asioimikseen vaatekaupoiksi liikkeet, jotka eivät käytä turkista sisältäviä tuotteita tuotevalikoimissaan. Merkki toimii myös liikkeen apuna osoittaen kuluttajille liikkeen olevan luotettavasti sitoutunut turkittomaan politiikkaan.

Kuluttajat ovat entistä tietoisempia mahdollisuuksistaan vaikuttaa asioihin ostopäätöksillään. Samalla he ovat hyvin kiinnostuneita eläinten hyvinvoinnista. Monet kulutuspäätökset tehdäänkin eläinsuojelujärjestöjen suositusten perusteella. Esimerkiksi lista eläinkokeetonta kosmetiikkaa myyvistä yrityksistä on ollut Animalialta useimmin kysytty tieto. Fur Free Retailer -merkin tultua markkinoille kyselyt vaateliikkeiden tuotepolitiikasta ovat jatkuvasti kasvava yhteydenottojen syy.

Animalia on yhdessä 35 johtavan eläinsuojelujärjestön kanssa tuonut syyskuussa 2006 kansainvälisille markkinoille Fur Free Retailer -merkin. Useat tunnetut vaateliikkeet ympäri maailman ovat jo aiemmin noudattaneet turkitonta politiikkaa tuotevalikoimissaan. Sitoutumalla Fur Free Retailer -järjestelmään liikkeet voivat nyt osoittaa nyt kuluttajille, että ne konkreettisesti huomioivat asiakkaidensa arvomaailman. Suurista ketjuista ovatkin jo mukana mm. H&M, KappAhl, Mango ja Dressmann.

Merkin markkinointi tulee olemaan näkyvää ympäri maailman. Samalla järjestelmään sitoutuneet jälleenmyyjät saavat itselleen positiivista mainosta kuluttajien keskuudessa.

Yritykset ovat tietoisia kuluttajien arvoista ja reagoivat niihin sitoutumalla eläinystävällisiin standardeihin. Sitoutumalla turkittomien vaateliikkeiden järjestelmään yrityksenne vastaa kasvavan kuluttajaryhmän tarpeisiin. Eettisesti kestävät tuotantotavat ovat jatkuvasti kasvussa oleva markkinointitapa.

Järjestelmään liittyminen on helppoa. Yrityksen edustajan on allekirjoitettava sopimus, jossa se vakuuttaa sitoutuvansa turkittomaan tuotepolitiikkaan. Jos jälleenmyyjä pitää valikoimissaan tekoturkista sisältäviä tuotteita, on jälleenmyyjän vaadittava luotettava vakuutus siitä, että käytetty materiaali ei ole aitoa turkista. Sopimus ei sisällä esimerkiksi nahkaa, lampaanvuotaa tai tekoturkiksia.

Lisätietoja merkistä ja siihen sitoutumisesta saat ottamalla yhteyttä Animaliaan: p. 09 720 6590 tai animalia@animalia.fi.

For The Look That Lives